Siirry pääsisältöön

Pennut 7-viikkoa

Niin se aika rientää ja pennut täyttää tänään jo 7- viikkoa. Yöt on edelleen nukuttu hyvin, äipän näyttäessä mallia. Hereillä ollessa ja varsinkin ruuan jälkeen meno onkin sitten välillä todellista rasavilli rallia, kuten tietysti asiaan kuuluu. Etenkin illalla. Myös Taiga osallistuu useinmiten riehuntaan - jeee. Tosi ahneita ovat, kuten Taigakin on aina ollut. Ruoka häviää pentujen kupeista hetkessä - vaikka olisi pelkkä turvotettu kuivamuona ja melkein häviää kupitkin. Ne putsataan kyllä tarkkaan ja lattia myös, sekä sisaruksen kuono. Saattaa olla että ahmimisen esto kuppi tulee olemaan 'must' heilläkin, ainakin osalla. Aika näyttää. 












Icelyn



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut kolme viikkoa

 Pennut täytti tänään kolme viikkoa. Ovat saaneet tunnistuspannat kaulaansa ja maistella ensimmäisen kerran kiinteää ruokaa. Hyvin upposi kaikille - omnom. Siitä se lähtee.  Tässä jokaisesta 'passikuva' ennen ruokaa.  Ensin pojat: Vihreä pantainen poika Sini pantainen poika Harmaa pantainen poika Sitten tytöt: Musta pantainen tyttö  Puna pantainen tyttö  Turkoosi pantainen tyttö Lila pantainen tyttö  Puna pantainen musta tyttö Oranssi pantainen tyttö Hyvin on mennyt ja hyvin ovat voineet, niin pennut kuin Taigakin.  Pupeltavat turvotettua ProBooster penturuokaa - emon maidon lisäksi.  Viikonlopun ohjelmassa on ollut mm. viikoittainen manikyyri-pedikyyri, joka sujui edelleen mallikkaasti pentujen pääosin nukkuessa. (Ps. Käytän hyväksi 'masut pullollaan väsyttäää' -tilaa).  Pennut 3 vko 6 pvä saivat äsken elämänsä toisen matolääkkeen. 

Poseerauskuvia viisiviikkoisista ja kennelnimet

Poseerauskuvia pennuista 5 vko 4 vrk iässä. Kennelnimet on päätetty ja näkyvät kuvissa kuka kukin on. Pojat on Biguanel Icarus, Indiego ja Invincible. Punaiset tytöt on Icelyn, Irmeli for Yippis Angels ja Isadora. Black & tan tytöt on Indiette, Inessa ja Ivona. Lempi-tätillä on hyvänmakuinen nenä Pojat: Biguanel Icarus Biguanel Icarus   Biguanel Invincible  Biguanel Invincible  Biguanel Indiego  Biguanel Indiego  Tytöt: Biguanel Irmeli for Yippis Angels  Biguanel Irmeli for Yippis Angels Biguanel Isadora  Biguanel Isadora Biguanel Icelyn  Biguanel Icelyn Biguanel Indiette  Biguanel Indiette  Biguanel Inessa  Biguanel Inessa Biguanel Ivona  Biguanel Ivona

Poseerauskuvia neliviikkoisista

Otettiin poseerauskuvat neliviikkoisista pennuista. Osa on kuvattu torstaina ja osa perjantaina. Virallisena valvojana Lempi-täti (punainen aikuinen pinseri kuvissa). Pojat Sinipantainen poika: Vihreä pantainen poika: Harmaa pantainen poika: Tytöt Punapantainen tyttö: Turkoosi pantainen tyttö: Musta pantainen tyttö: Punapantainen musta tyttö: Lila pantainen tyttö: Oranssi pantainen tyttö: